Sluit menu

ONDERNEMERSVERENIGINGEN

Ondernemersvereniging ’s-Gravelandse polder
Voorzitter: Peter Dijkstra, directeur Officeland
Aantal leden: 80

‘Eigenlijk hebben we maar één gezamenlijk belang. En dat is dat de bedrijventerreinen, en dan met name de ’s-Gravelandse Polder, er netjes bijliggen en goed functioneren. We behartigen namelijk vooral de belangen van eigenaren van onroerend goed in dit gebied. Hoe beter het gebied eruit ziet, hoe hoger de waarde van de panden en terreinen. Onder andere aan het kleine percentage leegstand kun je zien dat het met de ’s-Gravelandse Polder de goede kant op gaat. Hoewel er natuurlijk altijd verbeteringen te realiseren zijn.

We vragen een geringe contributiebijdrage. Dat betekent dat we laagdrempelige club zijn, maar geen gezelligheidsvereniging. Twee keer per jaar heeft onze klankbordgroep overleg met de gemeente Schiedam. En als er werkelijk iets te bespreken valt dat ons allemaal aangaat, is er een grote opkomst. Daardoor is het ons meermaals gelukt om ideeën van de gemeente van tafel te krijgen of om werkzaamheden in de openbare ruimte beter op elkaar af te stemmen in het belang van ondernemers en eigenaren. Samenwerking met de andere belangenverenigingen in het gebied, juichen we toe.’

Meer informatie?

Ondernemersvereniging ’s-Gravelandse polder
Secretariaat van Ondernemersvereniging 's Gravelandsepolder
p/a Dhr. A.J. van Geloven
Van Hogendorplaan 110 F
3135 CE VLAARDINGEN
Telefoonnummer: 010 - 8467446

www.sgravelandsepolder.nl
info@sgravelandsepolder.nl

Businessclub De Spaanse Grave

Business to business in een sociale, culturele, en educatieve omgeving. De Spaanse Grave is de businessclub voor het grootste aaneengesloten bedrijvengebied van Europa: De Spaanse Polder, de ’s Gravelandse Polder en Rotterdam Noord-West.

Doelstelling

De Spaanse Grave is een Businessclub met als doel het bieden van kansen aan de leden om hun zakelijke netwerken uit te breiden en nieuwe business te genereren. De Spaanse Grave realiseert dat binnen een sociale, culturele en educatieve omgeving. Daarnaast kan de Spaanse Grave, waar mogelijk en gewenst opkomen voor andere belangen van haar leden, zowel individueel als collectief.

Voor wie is de Spaanse Grave interessant?

Bent u DGA, algemeen directeur, (mede)vennoot of firmant van een onderneming of bevindt u zich op een andere wijze in het hogere segment van het bedrijf waar u werkt? Bent u starter, of juist al tientallen jaren gevestigd? Dan is het zeker de moeite waard om kennis te maken met de Spaanse Grave. Omgekeerd ook trouwens: De Spaanse Grave leert u graag kennen!

Spaanse Grave
Postbus 11067
3004 EB Rotterdam
tel. 010-273 41 32
info@spaansegrave.nl
spaansegrave.nl